bed

Altijd een schoon en fris matras

Met een matrasbeschermer zorg je ervoor dat je matras altijd schoon en fris blijft, trouwens ligt het op een matras ook niet comfortabel omdat deze er niet voor geschikt is. Een matrasbeschermer zorgt ervoor dat vuil en bacteriën niet in je matras trekken, en je altijd met een gerust hart op je matras kunt liggen. Voordeel van een beschermer voor je matras is, dat ze geheel om je matras heen zit als een hoes. Door de rits te gebruiken kun je de hoes er zo afhalen.

Bescherm je matras goed

Je zal vast denken dat het wel meevalt met het vuil en vocht wat je verliest tijdens de nacht, uit onderzoek is gebleken dat je gemiddeld 1,5 liter vocht verliest tijdens je slaap. Misschien heb je nu een beeld waarom een matrasbeschermer een goed idee is om te gebruiken, er zijn zelfs beschermers voor je matras die compleet waterdicht zijn. Dit is ideaal voor mensen die incontinent zijn of voor kinderen die nog niet helemaal zindelijk zijn. In de webshop van smulderstextiel.be lees je er alles over.

matrasbeschermer

Langere levensduur van je matras

Een matrasbeschermer is niet alleen goed om je matras lekker fris en schoon te houden, je zorgt er ook voor dat je veel langer met je matras doet. Wil je ook duurzaam met je hoofdkussen omgaan, is het ook mogelijk om deze te beschermen met een kussenbeschermer. Door deze te gebruiken blijft je kussen schoon, en kun je na het gebruik van haarproducten met een gerust hart op je kussen gaan liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *