Een unieke ervaring in Slagharen

In ons kleine landje hebben we voldoende aanbod als het aankomt op pretparken. We hebben de wereldberoemde Efteling maar ook het pretpark genaamd Walibi. En er is een pretpark wat zich op een unieke manier onderscheidt van de rest genaamd Ponypark Slagharen. Benieuwd op wat voor manier dat zou kunnen zijn? Dan vertellen we je daar graag meer over. Komt ook nog eens bij dat we bij Slagharen korting voor je hebben gevonden. Dubbel leesplezier dus!

De onderscheidende factors van Ponypark Slagharen

Na de versoepelingen mogen we er gelukkig weer op uit. Zo ook naar Ponypark Slagharen. Een pretpark dat zich op een unieke manier weet te onderscheiden van de rest van de pretparken. Er zijn niet alleen attracties te vinden die je hart sneller doen kloppen. Ook rustige attracties die voor prima vermaak zorgen zijn er in overvloed te vinden in het pretpark. Zo is Ponypark Slagharen de eerste die een triple launch achtbaan heeft geïntroduceerd in Nederland genaamd de Gold rush. Een unieke achtbaan die je 2 keer voorruit lanceert en 1 keer achteruit. Mocht je het iets rustiger aan willen doen dan kun je een show bezoeken. De Randy & Rosie show bijvoorbeeld. De 2 mascottes van Ponypark Slagharen entertainen je op een unieke manier en zijn ook naast de show te vinden in het park als entertainment. Ponypark Slagharen heeft ervoor gekozen om de thematisering in de westerse stijl te doen. En dat is goed gelukt. Alle atraccties en shops stralen deze sfeer uit en je hebt echt het idee dat je door een moderne stad in die tijd rondwandelt. Je kunt dit voordelig zelf ervaren wanneer je op je tickets voor Ponypark Slagharen korting krijgt. Wel zo fijn als je met het hele gezin eropuit gaat. Ook in je eentje is die Slagharen korting een prima voordeeltje natuurlijk. Ponypark Slagharen is wat ons betreft onderscheidend genoeg om eens te bezoeken. Voor jou ook?

Op vakantie in Slagharen

Ponypark Slagharen is meer dan alleen een pretpark. Je kunt er ook prima op vakantie. Om in de sfeer te blijven van het wild westen thema in het park kun je ook slapen in een wigwam. Een unieke beleving voor jezelf en je gezin. Mocht je een caravan in je bezit hebben dan is het ook prima vertoeven op de camping die bij het park hoort. Ook voor wat meer comfort en luxe zijn er voldoende opties beschikbaar zoals de vakantiehuizen die ook het thema hanteren wat je in het park terugvindt. Slaap als een cowboy in een van de lodges of kies voor luxe in het Nevada Deluxe vakantiehuis. Prima vertoeven als je net dat stukje extra ontspanning zoekt na je dagje losgaan in de attracties.

Ponypark Slagharen is een prima optie als je op zoek bent naar een unieke ervaring met al het gewenste comfort mocht je daar behoefte aan hebben. Ga je ook eens op bezoek samen met je Slagharen korting die je misschien over de streep haalt? Ons in ieder geval wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *