Heeft u een onverwoestbare sleutelkluis nodig?

Misschien herken je het wel, misschien ook totaal niet. In ieder geval was het bij ons weer raak. Er waren sleutels zoek, ditmaal de sleutels van het hangslot waar onze zoon altijd zijn brommer mee vastzet. Bij ons zijn er wekelijks wel sleutels zoek, uiteindelijk vinden we in de meeste gevallen de betrokken sleutel wel weer terug. Echter ditmaal hebben we de sleutels, ja je leest het goed “sleutels” van het hangslot nog niet gevonden. Zoonlief heeft het hangslot gekocht en dan zitten er twee sleutels bij, een als reserve. In plaats van een sleutel eraf te halen heeft hij ze beide aan het ringetje laten zitten, met gevolg dat we nu beide sleutels kwijt zijn. De meeste mensen hebben een vaste plek waar ze alle reservesleutels bewaren. Zo’n plek dachten wij ook te hebben, alleen als het er dan op aan komt en je wil een reservesleutel pakken, dan ligt die niet op de plek waar jij dacht dat hij lag. Heel bijzonder. Dit heeft ons doen besluiten om een sleutelkluis aan te schaffen, waar alleen wij als ouders de code van hebben. Weet anders precies hoe het gaat, te pas en te onpas zal de sleutelkluis aangesproken worden omdat de jeugd hier in huis te lui is om te zoeken. We hebben dus besloten een sleutelkluis te kopen, nu nog kijken waar we zo’n sleutelkluis het beste kunnen gaan bestellen. Na het eten ben ik op google gaan zoeken naar sleutelkluis bestellen en eigenlijk kwam ik vrijwel direct terecht bij de website mustangsafes.be. Zij verkopen precies het soort sleutelkluis dat wij voor ogen hebben. Heb de volgende dag contact gelegd omdat we een paar vragen hadden. Op deze vragen kreeg ik gelijk een bevredigend antwoord en nadat ik had opgehangen, heb ik de bestelling van de sleutelkluis de deur uit gedaan. Inmiddels hebben de reservesleutels dus wel een vaste plek en gelukkig hebben we er tot nu toe nog geen gebruik van hoeven maken. Het is net alsof de sleutelkluis preventief werkt. Deze site had de oplossing voor ons probleem. Wij hoeven niet meer te zoeken naar de reservesleutels.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om een sleutelkluis aan te schaffen

Altijd moeten zoeken naar sleutels is een ding, vervolgens de reservesleutels niet kunnen vinden is dan weer een heel ander verhaal. Wij wilden daarom een sleutelkluis van een goed kwaliteit, maar waar koop je die. Wij waren dan ook erg blij met deze site en de kwalitatief zeer goede sleutelkluis die zij ons hebben geleverd, die wij zonder hen niet hadden gehad.

Gaat u ook voor optimale veiligheid? 

Dankzij de site mustangsafes.be, hebben wij een fantastisch goede aankoop kunnen doen die ons dagelijks leven er een stukje makkelijker op maakt. Wij zijn dan ook zeer te spreken over deze site omdat:

  • Zij ons goed hebben kunnen adviseren
  • Wij erg blij zijn met het geleverde product
  • Zij een goede service verlenen

Mocht u zoekende zijn naar een manier om uw spullen veilig op te kunnen bergen, dan is dit zeker een site die u zou moeten bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *