LP hoezen voor jouw vinyl collectie

De LP, ook wel bekend als de langspeelplaat, is een grammofoonplaat met een microgroef.  De LP heeft een rijke geschiedenis, zo werd er in 1931 de eerste plaat op de markt gebracht door RCA Victor met een speelduur van 10 minuten. Echter, een gebrek aan spelers en de crisis van de jaren 30 zorgen ervoor dat die plaat geen succes werd. Er werden meer pogingen gedaan, maar in het jaar 1948 werd de langspeelplaat met een toerental van 33,5 en een formaat van 12 inch op de markt gebracht door Columbia Records. 

Door de jaren heen is de langspeelplaat ontzettend populair geworden, maar door de introductie van de cassette recorder werd de grammofoon niet veel meer gebruikt. Sinds 2016 is er weer een opmars in de populariteit en groeit men zijn collectie weer flink.

Goede bescherming

Is jouw collectie langspeelplaten ook aan het groeien? En is het tijd om je platen ordenen? Dan gebruik je onze lp hoezen om je lp’s te beschermen. Jouw platen zijn er in alle soorten en maten, van Bruce Springsteen tot Billie Eilish, jonge of oude platen; je wilt ze beschermen en daar gaat het om. 

Je zoekt naar het juiste formaat lp hoezen, wij hebben hoezen in allerlei afmetingen. Van plastic hoezen tot ophang systemen er is aanbod voor iedereen. Je kunt gemakkelijk op onze website het goede formaat kiezen en via de chat onze medewerkers om advies vragen. 

Tips bij de verkoop

Verkoop je lp’s en cd’s? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Bedrukte hoezen met jouw speciale logo of favoriete artiest die vind je bij ons. De hoezen zijn op maat te maken voor jouw bedrijf. Wij zijn er ook voor ondernemers! Daarom helpen we je niet alleen met hoezen en andere accessoires voor de lp’s, maar kun je ook papieren draagtassen bij ons laten bedrukken. 

De papieren draagtassen zijn er ook in verschillende afmetingen. Wij bieden verschillende opties aan zoals draagtassen met ons eigen logo erop, blanco tassen of tassen geheel customized voor jouw bedrijf. Er is niets te gek en wij helpen je graag. 

De kwaliteit van de draagtassen is er ook in verschillende opties. Zo kun je kiezen voor gerecycled, luxe- en goedkope papieren tassen. Ons team staat voor je klaar om de juiste keuzes te maken. Dit kan gemakkelijk door de chat functie op onze website te gebruiken. Onze klantservice is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00.  

Wat het ook is dat je nodig hebt op het gebied van lp’s, wij helpen je graag. a

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *