Met deze kleding mag ook jouw kindje gezien worden deze zomer!

Het voorjaar was nogal wat twijfelachtig met die koude temperaturen en die gure wind maar de zomer lijkt ons land dan nu toch echt te hebben bereikt. Aankomend weekend loopt de temperatuur naar verwachting hoog op en ook de vooruitzichten voor daarna zijn er goed uit. Toch vragen deze heerlijke temperaturen ook weer een beetje improvisatie van ons want wat moeten we onze kinderen nu eens aantrekken. We willen ze niet te bloot aankleden vanwege de felle zon maar met te veel kleding wordt het ook weer veel te warm voor ze. En met al die leuke items in de nieuwste collectie wordt het kiezen van een leuke outfit ook nog een hele opgave. Gelukkig kan je aan de hand van dit blog wat inspiratie op doen.

Wit met kleur

Wit was een tijdje een zeer gevreesde kleur in modeland maar deze kleur lijkt zich terug te hebben gevochten. In steeds meer collecties zien we deze kleur de boventoon voeren en we kunnen de modeontwerpers ook geen ongelijk geven. Wit is de perfecte kleur voor de zomer en om te matchen in een outfit. Wit staat namelijk bij iedere andere kleur. Ga daarom aankomende zomer lekker met wat witte items aan de slag. We begrijpen dat een witte broek misschien nog wat spannend is met je kleine rakker die alleen maar in de zandbak of op straat aan het spelen is maar een wit shirtje kan altijd. Combineer het met een leuke kleur broek en een petje voor een super stoere outfit. In de dsquared kids collectie vind je toffe items die je hierbij kunnen helpen.

Vrolijke jurkjes

Jurkjes zijn iedere zomer een hot item voor de dames maar ook voor je kleine meid zijn jurkjes een onmisbaar kledingstuk aankomende zomer. De leukste modellen, kleuren en printjes hebben we al voorbij zien komen. Je kan ze een jurkje alleen laten dragen of het combineren met een simpel shirtje. Zo blijven de schouders bijvoorbeeld goed beschermt als het jurkje alleen maar spaghetti-bandjes heeft. Het is nog steeds een grote vraag of je sneakers nu wel of niet bij een jurkje kan dragen maar de modellen uit de Nik en Nik collectie hebben aangetoond dat dit honderd procent zeker weten kan.

Stoere petten

Heb jij een kleine stoere rakker? Dan is een pet een onmisbaar accessoire als hij de hele dag lekker buiten aan het spelen is. Een stoere pet combineer je natuurlijk met een stoer shirtje, een stoere broek en stoere schoenen. Naast wit is ook (licht) blauw een veel geziene kleur in de verschillende collecties. Van denim tot lichtblauw tot donkerblauw, alle kleuren blauw mogen en kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *