Spannende voetbalwedstrijden van dit weekend

De winterstop zit er alweer een aantal weken op en dat betekent dat ons ook komend weekend weer twee dagen vol voetbal te wachten staat. Het eerste voetbalweekend van februari belooft een enorm spektakel te worden, met onder andere een aantal topwedstrijden in Engeland en Spanje. In dit artikel licht ik drie topwedstrijden voor je uit en ik vertel je waar je deze wedstrijden kunt zien aan de hand van gratis livestreams!

Zaterdag 1 februari, 13:30: Leicester City – Chelsea

De Premier League trapt dit weekend af met de Londense derby tussen Leicester City en Chelsea. Kan het verrassend goed presterende Leicester City ook in het eigen King Power Stadium de volle drie punten pakken tegen stadsgenoot Chelsea? Het zal geen gemakkelijke opgave worden, maar de mannen van Brendan Rodgers hebben al vaker verrast dit seizoen! Je ziet deze wedstrijd gratis via één van de gratis livestreams.

Zaterdag 1 februari, 16:00: Real Madrid – Atletico Madrid

Op zaterdag maakt ook Spanje zich op voor een derby. Om 16:00 ontvangt De Koninklijke de manschappen van Diego Simeone in wat een spannende wedstrijd belooft te worden. Real Madrid staat momenteel bovenaan in de Liga, terwijl Atletico Madrid met tien punten minder op een teleurstellende vijfde plek staat. Kortom: Atleti moet winnen om enigszins in het spoort te blijven van Real Madrid. Wie wint de Derby Madrileño? Je ziet het via de livestreams van Livevoetbal.be.

Zondag 2 februari, 17:30: Tottenham Hotspur – Manchester City

Ook op zondag staat er een interessante wedstrijd op het programma. Kunnen The Spurs thuis punten pakken tegen Manchester City? Naast een wedstrijd tussen twee Engelse grootmachten, wordt dit natuurlijk ook een clash tussen José Mourinho en Pep Guardiola. Daarnaast is de kans groot dat we Steven Bergwijn aanstaande zondag al zijn eerste minuten zien maken. De ex-PSV’er zal hoogstwaarschijnlijk deel uitmaken van de selectie van Tottenham, dat het in aanvallend opzicht moet stellen zonder de zwaargeblesseerde Harry Kane. De voetbalwedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester City zie je bij Livevoetbal.be!