Vervangen van een defect hitachi rijwerk onderdeel

Hitachi produceert onder andere grondverzetmachines, zoals dumptrucks, graafmachines en wielladers. Deze enige producent van grondverzetmachines in Nederland produceert die grondverzetmachines in fabrieken in Amsterdam en Oosterhout. Heeft jouw Hitachi machine een defect rijwerk? Gelukkig kunnen hitachi rijwerk onderdelen snel worden vervangen. Je kunt dus snel weer aan de slag. Het is namelijk mogelijk om alternatieve onderdelen van een ander merk te bestellen. Bovendien zijn veel hitachi rijwerk onderdelen voor Hitachi graafmachines of wielladers, zoals spanunits, direct uit voorraad leverbaar. 

Zoeken naar een hitachi rijwerk onderdeel

Ben je op zoek naar een Hitachi rijwerk onderdeel. Zoeken naar een Hitachi rijwerk onderdelen is heel eenvoudig. Op de website worden een groot aantal modellen van Hitachi genoemd. Je kunt eenvoudig naar jouw model zoeken. Hen je het model gevonden? Klik dan op het model. Vervolgens kun je op zoek gaan naar de rijwerk onderdelen voor het model. Heb je alle gevraagde gegevens ingevuld? Klik dan op Zoeken. Je ziet dan welke Hitachi rijwerk onderdelen direct uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt een offerte op maat aanvragen. Heb je de aanvraag verzonden? Dan wordt er binnen één werkdag contact met je opgenomen.

Een veelzijdige range van rubbertracks

Moet de rubbertrack van jouw Hitache graafmachine worden vervangen? Er is een veelzijdige reeks van rubbertracks beschikbaar. Rubbertracks zijn beschikbaar voor allerlei grondverzetmachines. Ze zijn dus onder andere leverbaar voor graafmachines en trackloaders. Deze tracks hebben dezelfde hoge kwaliteit als de originele tracks van de OEM-merken. Bij deze tracks is namelijk een speciaal compound van speciaal natuurrubber toegepast. Ze zijn lichter en minstens zo sterk als de tracks waarbij gerecycled rubber is toegepast.

Kiezen van de beste rubbertracks

Wat zijn de beste rubbertracks voor jouw Hitachi graafmachine? Je kunt kiezen voor long pitch, short pitch of Anti Vibratie Tracks. Long pitch tracks hebben een grotere steekmaat en weinig nokken. Short pitch tracks hebben een kleinere steekmaat en het dubbele aantal nokken. Een machine met short pitch tracks loopt minder vibrerend. Waarom? Omdat de nokken in iedere komming van het sprocket lopen. De vuilophoping is bij short pitch rubbertracks wel hoger dan bij long pitch rubbertracks. Vind je vooral comfort belangrijk? Kies dan voor de Anti Vibratie Tracks. Voordelen van deze tracks zijn onder andere minder slijtage, minder trillingen en dus meer comfort voor de machinist. De keuze van de tracks wordt ook bepaald door de ondergrond. Reguliere tracks kunnen het beste gebruikt worden op zachte en leemachtige ondergronden. Op de reguliere tracks zet zich namelijk minder snel vuil af dan op de Anti Vibratie Tracks. Wordt er veel gewerkt op harde vlakke ondergronden? Aangeraden wordt om dan te kiezen voor AVT tracks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *